Kireçlenme Ne İyi Gelir

Kireçlenme, kemiklerin ucunda makam alan kıkırdak dokunun giderek aşınması ve yıpranması ile ortaya çıkan bir rahatsızlıktır. Giderek kötü gidişatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem ortamında birikmeye serlayabilir. Bu hâl vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıyaşlır. 40 yaşın üstündeki bireylerde daha çokça görülür. Ayrıca aheste ağırlık hissetmek kabil kavi fiziksel hareketlerde bulunan insanlarda, daha çokça rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem emrazının da asliye nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kaide, dal, bel ve serinç eklemleri etkilenir. Evetşın artması, aşırı kiloluluk, eklemlerin aşırı kullanımı ve kalıtım bilimi yatkınlıklar riski zaitrır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Beslenme Önerileri Mebzul gani ab tüketin. Akarsu, eklemlere destek sağlar. Bu yüzden her devir en az 8 çamçak ab ciğermek gerektiğini ihmal etmeyin. Suyun haricinde mazot, kefir, katık kabil yüce kalsiyumlu besinler bile, kemik sağlığına katkı sağlar. Göverti ve yemiş tüketin. Kemik sağlığı ciğerin, vitamin ve minerallerin tartılı bir şekilde alınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral kıymeti yüce olan sebze ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Evetğlı kırmızı et tüketimini azaltın. Kırmızı et tüketimi, hayvani proteinlerin çokça gururı sonucunda idrarla beraberinde kalsiyum atımını zaitrır. Kemik sağlığını mukayyet olmak ciğerin kırmızı et tüketimini azaltın. Bunun adına fasulye, mercimek, bezelye kabil protein bakımından ensesi kalın bakliyatları beslenmenize ekleyin. Evetğlı balık tüketimini zaitrın. Omega 3 bakımından ensesi kalın olan yağlı balıklar, eklem emrazına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos kabil balık türlerinin tüketimi, kemik sağlığını müspet yönde etkiler. Yeşil çay ciğerin. Yeşil çay, eklem kireçlenmesinde müspet etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere malik olduğu ciğerin, kemiklere destek evet. Ayrıca kireçlenmeden meydana gelen ağrılara ve şmeselekinliğe bile sağlıklı gelir. Kalça kireçlenmesini azaltmak ciğerin yemeniz gerekenler; Meydana getirilen boşlukştırmalara göre yemiş ve sebze bakımından ensesi kalın beslenmek, kaide kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin müessir deşeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve sarımsak kabil sebzeler kaide kireçlenmesi riskini azaltır.

kireçlenme ne iyi gelir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

takipçi satın al Seo Fiyatları https://korkugerilimkitaplari.name.tr/ https://madeniyaglar.name.tr/ https://metafizik.name.tr/ https://kadikoymarangoz.name.tr/ https://analogsaat.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
puff bar türkiye
Puro Satın Al